Υλικά: - 1 μόρφατ
- 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα, καραμελωμένα όπως για το μπανόφι.
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1-2 κουτ. ποτό π.χ. ρούμι ή κονιά
Εκτέλεση: - Χτυπάμε καλά τη μόρφατ να αφρατύνει και προσθέτουμε τα ζαχαρούχα.
- Αφού ομογενοποιηθούν, χτυπάμε την κρέμα να γίνει σαντιγύ και την προσθέτουμε κι αυτή. Έτοιμο για κατάψυξη.
- Όταν μισοπαγώσει ξαναχτυπάμε, και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει οριστικά.
Του πάνε πολύ τα καβουρντισμένα ή και καραμελωμένα αμύγδαλα. Καλό καλοκαίρι! Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 16219 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |