Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Αρνάκι με Βερύκοκα
Αρνάκι με Βερύκοκα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
2,5 – 3 κιλα αρνι μπουτι η σπαλα σε μεριδες
Λαδι η βουτυρο
150 γρ. Ξερα βερικοκα
Χυμος 2 πορτοκαλιων
1 κουταλια σουπας μουσταρδα σε κοκκους
1 κουταλια σουπας μελι
Αλατι, πιπερι


Εκτέλεση:
Βάζετε τα βερίκοκα για δύο ώρες στο χυμό για να μαλακώσουν.
Αλατοπιπερώνετε καλά τα κομμάτια του αρνιού και τα τσιγαρίζετε με λάδι ή βούτυρο.
Ρίχνετε στην κατσαρόλα τους κόκκους της μουστάρδας και το μέλι και 5-6 βερίκοκα πολτοποιημένα να σιγοβράσουν μαζί.
Τα υπόλοιπα βερίκοκα τα προσθέτετε προς το τέλος για να μη λειώσουν.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )