Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ριζότο με σολωμό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από ELENIKT   
Παρασκευή, 30/05/08
ΥΛΙΚΑ
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι σπυρωτό
  • 1 ποτήρι κρασιού λάδι
  • 1 ποτήρι κρασί άσπρο
  • 1 Συσκευασία σολωμού παστού
  • Άνηθο, αλάτι, πιπέρι
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σοτάρουμε στη κατσαρόλα το ρύζι και το σβήνουμε με 1 ποτήρι άσπρο κρασί. Το αλατοπιπερώνουμε. Μόλις ψηθεί το ρύζι ρίχνουμε τον άνηθο και τον σολωμόσε μεσσαία κομμάτια προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος. Αν θέλουμε μπορούμε να μη ρίξουμε την κρέμα γάλακτος μέσα στη κατσαρόλα. Αλλά να ετοιμάσουμε χωριστά την σάλτσα με την κρέμα γάλακτος τον άνηθο και τον σολωμό, να τοποθετήσουμε το ρυζότο σε μια φόρμα να το αναποδογυρίσουμε σε μια πιατέλα και να το περιχύσουμε με τη σάλτσα.

Είναι μούρλια!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 13159
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 08/02/12 )