Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Λιμοντσέλο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από ELENIKT   
Δευτέρα, 02/06/08
Υλικά:
  • 8 λεμονιών οι φλούδες
  • 1 λίτρο οινόπνευμα (ποτοποιείου)
  • 700γρ. ζάχαρη
  • 1200γρ. νερό
Διαδικασία:
  • Αφαιρείτε τις φλούδες από τα λεμόνια και τις αφήνετε για μια βδομάδα μέσα στο οινόπνευμα.
  • Σε 1200γρ βρασμένου νερού, ρίχνετε σιγά σιγά τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει και να γίνει σιρόπι. Αφήνετε για 2-3 λεπτά.
  • Σουρώνετε το οινόπνευμα και το ρίχνετε σε ένα γυάλινο βάζο μαζί με το σιρόπι.
  • Αφήνετε το μείγμα,ως έχει, για 2-3 μέρες και στη συνέχεια το βάζετε στο ψυγείο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9692
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 03-06-2008 00:07
 
Γίνετε και με βότκα ,εξίσου ωραία η συνταγή αυτή .
 
konstantina
2. 03-06-2008 06:50
 
Ωραία συνταγή και δροσερή, ποιά ειναι η διαφορά του απο το "Λιμοντσίνο"??? 
φιλιά
 
Sfakianos
3. 03-06-2008 12:22
 
Το ίδιο είναι Sfakiane φιλια
 
ELENIKT
4. 04-06-2008 12:11
 
παρα πολυ ωραιο λικερ και πολυ χωνευτικο αν μου επιτρεπεις γιατι το φτιαχνω αρκετα συχνα το σιροπι πρεπει να ειναι τελειως κρυο για να μη θολωσει το ποτο ;) ;) ;)
 
sgrav
5. 04-06-2008 14:02
 
ELENIKT, σ'ευχαριστώ, ναι το ιδιο ειναι αλλα διαφερει η ονομασια απο περιοχη σε περιοχη και απο κατασκευαστη σε κατασκευαστη :) :) :) φιλια
 
Sfakianos
6. 07-02-2009 00:21
 
ωραια η συνταγη αλλα η πραγματικη ιταλικη ειναι διαφορετικη συγνωμη αλλα επειδη εχω ριζες ιταλικες εαν θελετε μπορω να σας την δωσω
 
vasilikikrk
7. 31-01-2010 16:58
 
βασιλικηκρκ ανεβασε την λοιπον
 
mariangela

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/06/08 )