Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αγκινάρες με Γιαούρτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Sfakianos   
Δευτέρα, 02/06/08
Υλικά
  • 1 κιλ. αγκινάρες, (κούπες-καρδιές)
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 κιλ. μισό κιλό γιαούρτι, (κατά προτίμηση πρόβειο ή στραγγιστό)
Διαδικασία
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι, για να μην μαυρίσουν, και τις χαράζουμε στ τέσσερα. (άν είναι τρυφερές καθαρίζουμε και τα κοτσάνια τους, με το χέρι γιατί με το μαχαίρι μαυρίζουνε). Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι . προσθέτουμε τις αγκινάρες και νερό να τις σκεπάζει, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε τις αγκινάρες μέσα στο τσικάλι με μιά λαδόκολλα για να μην μαυρίσουν και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν, περίπου 20 λεπτά.Στο τέλος περιχύνουμε τις αγκινάρες με το γιαούρτι και σβήνουμε τη φωτιά

Σημείωση: Και μή μ'αρχίσετε τώρα για το γιαούρτι, δηλαδή 2% λιπαρά 0% λιπαρά, cottage chese, κλπ. όποιος κάνει δίαιτα να μη φάει χεχεχεχχε, με αγάπη και καλή όρεξη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5074
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 04/05/11 )