Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αμυγδαλένιες κροκέτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από KONSTANTINA   
Δευτέρα, 02/06/08
Υλικά
  • 600 γρ ρεγκάτο
  • 2 ασπράδια
  • 60 γρ. αλευρι φαριν απ
  • μοσχοκάρυδο
  • 1 αυγο για πανάρισμα
  • 100 γρ αμυγδαλα ασπρισμενα και χονδροτριμμενα
Εκτέλεση
  • Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό, πλάθουμε σε ο,τι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
  • Πανάρουμε, με αλεύρι μετα αυγό μετα αμύγδαλα και τηγανίζουμε μεχρι να ροδίσουν.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4632
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 03-06-2008 08:51
 
Τι διαβάζω! τι διαβάζω! εμπνευσμένη νοστιμιά. Τυποθήτω και συντόμως εκτελεσθήτω.
 
Nena
2. 03-06-2008 14:51
 
Ομοίως!! 
Με κρασί ή τσιπουρο ότι καλύτερο!
 
al1975
3. 03-06-2008 15:03
 
μμμ απο τον τιτλο νομιζα οτι μιλαμε για γλυκο εντυπωσιαστηκα μπραβο κωνσταντινα θα το δοκιμασω αμεσα.
 
margarita79
4. 16-09-2008 17:26
 
Κωνσταντίνα μου το regato το βάζεις λεπτοτριμμένο να υποθέσω; Τέλεια φαίνεται η συνταγή! Θα τη δοκιμάσω άμεσα. :p
 
antad

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/06/08 )