Έχει υποβληθεί από KONSTANTINA
|
Δευτέρα, 02/06/08 |
Υλικά
- 600 γρ ρεγκάτο
- 2 ασπράδια
- 60 γρ. αλευρι φαριν απ
- μοσχοκάρυδο
- 1 αυγο για πανάρισμα
- 100 γρ αμυγδαλα ασπρισμενα και χονδροτριμμενα
Εκτέλεση
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό, πλάθουμε σε ο,τι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
- Πανάρουμε, με αλεύρι μετα αυγό μετα αμύγδαλα και τηγανίζουμε μεχρι να ροδίσουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6025 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/06/08 )
|