Η συνταγή αυτή βρίσκεται στο βιβλίο της Μυρσίνης Λαμπράκης "Η Κουζίνα της Κρήτης" ΥΛΙΚΑ :
- 1 λίτρο ρακί
- 3 κ.σ. μέλι
- 2 ξύλα κανέλα
- 1 κ.γ. γαρίφαλα
- 2 μεγάλα κομμάτια φλούδια πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αδειάζετε την ρακή σε ένα μπουκάλι γυάλινο με φαρδύ στόμιο. Ρίχνουμε μέσα την κανέλα, τα γαρίφαλα, τις φλούδες πορτοκαλιού και το μέλι. Σφραγίζετε με το καπάκι, το φυλάσσουμε τη φιάλη σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για τουλάχιστον 2 μήνες. Στο διάστημα αυτό ανακινείτε το μπουκάλι 6-8 φορές ώστε να διαλύσει το μέλι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 12418 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |