Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Κρεατικά arrow Χοιρινο με μανιταρια
Χοιρινο με μανιταρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 28/05/07
Υλικά:
1-2 κιλα χοιρινο κομμενο μεριδες
2 μεγαλα κρεμμυδια
1 μεγ.κονσερβα μανιταρια (ολοκληρα η τεμαχισμενα )
1 ποτ.κρασιου λευκο κρασι η' λεμονι
1-2 κουταλιες αλευρι
αλατι
πιπερι
λαδι

Τρόπος παρασκευής
Kοβουμε στη μεση τις μεριδες του χοιρινου.
Bαζουμε το λαδι να καψει και σοταρουμε το κρεας και το ροδοκοκκινιζουμε απο ολες τις πλευρες.
Περναμε το κρεμμυδι απο το μπλεντερ και το ριχνουμε στη κατσαρολα και σοταρουμε το κρεας αρκετα και με το κρεμμυδι
Στη συνεχεια ριχνουμε τα μανιταρια τα σοταρουμε για 5' περιπου και σβηνουμε με το κρασι η΄ το λεμονι .
Αφηνουμε το κρεας να γινει και οταν πλεον ειναι ετοιμο το αλατοπιπερωνουμε και για να κανουμε πιο πυχτη τη σαλτσα του διαλυουμε το αλευρι σε λιγο απο ζωμο και το ριχνουμε μεσα στο υπολοιπο κρεας.
Αφηνουμε να δεσει λιγο η σαλτσα και σερβιρουμε με πατατες τηγανιτες η πουρε .
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )