ΥΛΙΚΑ - 2 πιπεριές πράσινες μεγάλες (περίπου 100γρ. η μία)
- 100γρ. ανθότυρο
- 40γρ. ζαμπόν
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό
- ½ σκελίδα σκόρδο
- Λίγο λάδι
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε κάθετα σε 4 λωρίδες και τις σκουπίζουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι μαζί με το φύλλο. Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με το ανθότυρο, το μαϊντανό, το ζαμπόν, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Αλείφουμε τις πιπεριές με λάδι, τις βάζουμε στο ταψί και τις γεμίζουμε. Σκεπάζουμε το ταψίμε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 10΄. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 40΄. Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9832 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |