ΥΛΙΚΑ
- 6 Μηλα
- 6 Φλυτζανακια του καφε μικρα φαριναπ κοκκινη
- 1 Βιταμ
- 4 Αυγα
- 6 Φλυτζανακια του καφε μικρα ζαχαρη
- Κανελα οση σηκωνει ο οργανισμος σας
- Λιγο γαλα
- 2 βανιλιες
- Λιγη αχνη ζαχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπαμε το μισο βιταμ με τα 3 φλιτζανια ζαχαρη βαζουμε και τα αυγα,προσθετουμε τις βανιλιες.Χτυπωντας συνεχεια προσθετουμε και το αλευρι.Αν το μειγμα ειναι σφιχτο,τοτε προσθετουμε γαλα μεχρι το μειγμα να γινει ενας αραιος χυλος.
- Παιρνουμε το ρηχο ταψι που εχει ο φουρνος μας.
- Τριβουμε εκει μεσα τα μηλα στον χοντρο τριφτη.
- Λιωνουμε το υπολοιπο βιταμ και περιχυνουμε τα μηλα.
- Πασπαλιζουμε με τα υπόλοιπα 3 φλυτζανακια ζαχαρης και βαζουμε και οση κανελα θελουμε.
- Ανακατευουμε τα υλικα και τα στρωνουμε στο ταψι σε ενα λεπτο στρωμα.
- Απο πανω απλωνουμε το χυλο.
- Ψηνουμε στους 180-190 βαθμους μεχρι να παρει χρωμα και να ψηθει ο χυλος.
- Αφου ψηθει βγαζουμε το ταψι απο τον φουρνο και το αναποδογυριζουμε σε πετσετα οσο ειναι ακομα ζεστο ετσι ωστε να παει απο κατω η ζυμη και απο πανω το ψημενο μηλο.
- Με την βοηθεια της πετσετας στριβουμε σε ρολο για να γινει η μηλοπιτα μας σαν κορμος!
- Πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη και κανελα.
- Σημασια εχει να κανουμε αυτην διαδικασια κατευθειαν μολις βγαλουμε το ταψι απο του φουρνο γιατι αλλιως θα "σπάσει" η ζυμη.
Περιμενω τις εντυπωσεις σας !
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 14021 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |