Μια μελιτζανοσαλάτα που έφαγα πρωτη φορα σε μία αγαπημένη φίλη στην Εδεσσα και απο τότε εχει γινει η αγαπημένη μου! Υλικά
- Μελιτζάνες φλάσκες,
- Σκόρδο,
- τυράκι φέτα,
- πιπεριά φλωρινης ψημένη
- μαϊντανος,
- παρθένο ελαιολαδο
Εκτέλεση
Ψηνουμε τις μελιτζάνες και έτσι όπως ειναι καυτες τις βάζουμε σε πολυμπαγκ σακουλάκια τα οποια κλεινουμε οσο πιο καλά μπορουμε.Σε λίγο το σακουλάκι θα φουσκώσει και θα ιδρωσει.Οταν το σακουλάκι ξεφουσκωσει τοτε οι μελιτζάνες μας θα ξεφλουδιστουν πάρα πολυ εύκολα. Αφου τις ξεφλουδισουμε τις βάζουμε στο μουλτι με το σκόρδο, με την φετούλα, την πιπερια και το ελαιόλαδο.Τις κάνουμε όσο αλοιφη μας αρέσει σε γευση και εμφάνιση. Τέλος προσθετουμε και τον μαϊντανο ψιλοκομμένο. Ειναι ενα πολύ ωραίο συνοδευτικο! Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 8735 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |