Μην ψάξετε για πρώτης ποιότητας κρασί, στη σανγκρία μεταμορφώνεται! Εγώ προτιμώ ένα απλό αγιωργίτικο. Στην υγειά σας! Υλικά
- 2 λίτρα κόκκινο κρασί ξηρό
- 1/2 κούπα METAXA
- 3 κουταλιές ζάχαρη
- 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
- χυμό 1/2 λεμoνιoύ
- 2 ξυλάκια κανέλας
- 3 μέτρια μήλα και 1 αχλάδι σε κύβους
Εκτέλεση
Σε ένα μπουκάλι με φαρδύ στόμιο βάζετε όλα τα υλικά και ανακινείτε καλά. Αφήνετε το μπουκάλι (με το πώμα) σε θερμοκρασία δωματίου για 12-18 ώρες ανακινώντας καλά όποτε το θυμάστε. (Σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος αφήνετε στο ψυγείο.) Μεταγγίζετε σε κανάτα για το σερβίρισμα (αν θέλετε αφαιρείτε προηγουμένως τις κανέλες) και απολαμβάνετε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 7769 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |