Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαγκρία Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από elie   
Πέμπτη, 05/06/08

Μην ψάξετε για πρώτης ποιότητας κρασί, στη σανγκρία μεταμορφώνεται!

Εγώ προτιμώ ένα απλό αγιωργίτικο.

Στην υγειά σας!

Υλικά
  • 2 λίτρα κόκκινο κρασί ξηρό
  • 1/2 κούπα METAXA
  • 3 κουταλιές ζάχαρη
  • 1 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • χυμό 1/2 λεμoνιoύ
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 3 μέτρια μήλα και 1 αχλάδι σε κύβους
Εκτέλεση

Σε ένα μπουκάλι με φαρδύ στόμιο βάζετε όλα τα υλικά και ανακινείτε καλά.
Αφήνετε το μπουκάλι (με το πώμα) σε θερμοκρασία δωματίου για 12-18 ώρες ανακινώντας καλά όποτε το θυμάστε. (Σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος αφήνετε στο ψυγείο.)
Μεταγγίζετε σε κανάτα για το σερβίρισμα (αν θέλετε αφαιρείτε προηγουμένως τις κανέλες) και απολαμβάνετε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 6372
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 08-06-2008 14:55
 
Καλημέρα elie, μπορώ να αφαιρέσω την κανέλα από την αρχή γιατί δεν μου αρέσει;
 
xanthibax
2. 09-06-2008 09:15
 
Eυχαριστώ Εlie!!
 
al1975
3. 09-06-2008 11:37
 
Eυχαριστώ κι εγώ Elie !!
 
ata
4. 09-06-2008 13:32
 
xanthibax, εννοείς να μην βάλεις καθόλου κανέλα; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν δεν την υποφέρεις την κανέλα, πράξε ανάλογα και πες μας. Μήπως να έβαζες ένα ξυλάκι αντί για δύο για πιο ήπια γεύση; 
 
Καλημέραααααα, να είστε καλά!
 
elie
5. 06-07-2009 13:28
 
Πολύ καλή η συνταγή σου για τη σαγκρία, elie! Ελαφριά και δροσιστική! Το μόνο λάθος μου ήταν ότι έκοψα πολύ μικρά τα κομματάκια των φρούτων, με αποτέλεσμα να λιώσουν μετά από μερικές ώρες στο ψυγείο. Κατά τα άλλα, υπέροχη...
 
katerina
6. 26-07-2009 20:19
 
Υπέροχη!!! Κατεβάσαμε χθες 1 μπουκάλι γεμάτο δύο άτομα!!!!!!
 
Marinaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 15/06/13 )