Υλικά - 800 γρ. φράουλες
- Χυμός ενός πορτοκαλιού
- 2κουτ. γλυκού πράσινο πιπέρι
- Χυμό ενός λεμονιού
- 500 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση - Ψιλοκόβετε τις φράουλες.
- Προσθέτετε στα φρούτα το χυμό πορτοκαλιού το πιπέρι και τη ζάχαρη και αφήνετε το μείγμα να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας συνεχώς.
- Λίγο πριν δέσει προσθέστε το χυμό του λεμονιού
- Μετά το βάζετε σε βάζα αποστειρωμένα και κλείνετε καλά.
Πηγή :Burda 7/99 Τροποποιημένη από μένα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9331 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |