Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Pasta με Votka Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από ELENIKT   
Παρασκευή, 06/06/08
Υλικά
  • 1 κουτί casarecce siciliane
  • 20 φέτες μπεικον
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
  • λίγο pummaro ή κέτσαπ
  • βότκα
  • παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε. Κόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές (ψιλοκομμένες).

Τσιγαρίζουμε στη κατσαρόλα το μπέικον σε χαμηλή φωτιά (χωρίς λάδι, έχει το δικό του λίπος). Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να "μαραθούν". Σβήνουμε με βότκα, (η ποσότητα της βότκας να καλύπτει το μπέικον και τις πιπεριές).

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο pummaro ή κέτσαπ μέχρι να αποκτήσει το ροζ χρώμα που επιθυμεί ο καθένας. Το αφήνουμε λίγο να πάρει βράσει και ρίχνουμε παρμεζάνα ανακατεύοντας συνέχεια. Μόλις αρχίσει να χυλώνει κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8959
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 09-06-2008 13:34
 
Ωραία συνταγή! Εύγε Ξανθή για την υπέροχη ιδέα σου. Θα το δοκιμάσω σύντομα. ;)
 
Pan
2. 09-06-2008 15:22
 
Μας μπέρδεψες Pan μου η ellenikt είμαι. Δοκίμασε την ενώ φαίνεται ότι θα είναι πολύ "πλούσια" συνταγή είναι τελικά ανάλαφρο φαγητό. :) :roll
 
ELENIKT

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 01/07/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός