Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καρμπονάρα διαίτης Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από ELENIKT   
Τρίτη, 10/06/08

Μία ειδική μακαρονάδα που έχει δημιουργήσει ο σεφ, που μαγειρεύει στο σπίτι της σχεδιάστριας μόδας Ντονατέλα Βερσάτσε.

Υλικά:
  • Μισό κιλό σπαγγέτι,
  • 100 γρ. μπέικον,
  • 1 φλιτζάνι μανιτάρια,
  • 3 κουταλιές παρμεζάνα,
  • 1 κρόκος αβγού
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, με χαμηλά λιπαρά.

Τρόπος παρασκευής:
  • Βράζετε τα σπαγγέτι για 12 λεπτά σε αλατισμένο νερό.Τα σουρώνετε αφήνοντας πολύ λίγο από το νερό τους.
  • Ψιλοκόβετε το μπέικον και τα μανιτάρια, τα βάζετε στο τηγάνι και τα σοτάρετε μέχρι να βγάλει το μπέικον όλο το λίπος του.
  • Περιχύνετε τα σπαγγέτι με το μίγμα του μπέικον και ανακατεύετε να πάρουν γεύση.
  • Χτυπάτε τον κρόκο με το γάλα καλά στο μίξερ και τα ρίχνετε στα σπαγγέτι.
  • Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε όσο είναι ζεστά.

ΠΗΓΗ:www.katiana.gr


Προσθήκη ως Αγαπημένο (24) | Εμφανίσεις: 27786
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 21-02-2010 23:56
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ
 
MAROUDA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός