Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πανακότα Νο.04 σοκολάτας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Line   
Πέμπτη, 12/06/08

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φύλλα ζελατίνης μεγάλα (σε ζεστό νερό να μαλακώσουν)
  • 100γραμ. γάλα
  • 60γραμ. ζάχαρη
  • 120γραμ. σοκολάτα ψιλοκομμένη

Σος λευκή

  • 60γραμ. σοκολάτα λευκή
  • 30γραμ. γάλα
  • 70γραμ. κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα με την ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.Μόλις βράσει ρίχνουμε το γάλα μέσα στην ζελατίνη (αφού πρώτα έχουμε αδειάσει το νερό ) και την κουβερτούρα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί και στην συνέχεια το βάζουμε σε φόρμες και στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις βράσουν ρίχνουμε την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Την βάζουμε πάνω από την πανακότα κρύα(η σος).


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7133
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός