Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Φιλετάκια γαλοπούλας με σάλτσα πορτοκαλιού
Φιλετάκια γαλοπούλας με σάλτσα πορτοκαλιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 9
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Πέμπτη, 19/06/08
img_6050_400
Υλικά για 2 άτομα
  • 400 γρ. φιλέτο γαλοπούλας
  • 2 πορτοκάλια το χυμό τους
  • 1 μικρή κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι πιπέρι
  • Λάδι
Διαδικασία ( 30 λεπτά περίπου )
  • Ζητάμε από το χασάπη να μας κόψει σε μικρά φιλετάκια το φιλέτο της γαλοπούλας ή το κόβουμε μόνοι μας χτυπώντας το ελαφριά.
  • Αλατίζουμε και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι στα φιλέτα μας.
  • Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το ψήσιμό τους σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και κουνάμε λίγο το τηγάνι ώστε να έχουμε μια ομοιογενή σάλτσα. Μόλις η σάλτσα μας πήξει λίγο το φαγητό μας είναι έτοιμο.

img_8760_400

Σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντάς το με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.

Καλή σας όρεξη!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 15461
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 20-06-2008 09:15
 
Μμμμμμαρέσει! κι εύκολη πολύ.
 
Nena
2. 20-06-2008 10:08
 
Ξανθή μόνο από το πορτοκάλι πήρε αυτό το χρώμα? Σούπερ φαίνεται. Είναι σαν να του έχεις ρίξει μουστάρδα ή κάρρυ.
 
Mary
3. 20-06-2008 14:58
 
Ευχαριστώ Mary, μόνο πορτοκάλι και κρέμα γάλακτος έβαλα τίποτα άλλο.
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 05/05/10 )