Υλικά για 2 άτομα - 400 γρ. φιλέτο γαλοπούλας
- 2 πορτοκάλια το χυμό τους
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- Αλάτι πιπέρι
- Λάδι
Διαδικασία ( 30 λεπτά περίπου ) - Ζητάμε από το χασάπη να μας κόψει σε μικρά φιλετάκια το φιλέτο της γαλοπούλας ή το κόβουμε μόνοι μας χτυπώντας το ελαφριά.
- Αλατίζουμε και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι στα φιλέτα μας.
- Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα φιλέτα 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και συνεχίζουμε για λίγο ακόμα το ψήσιμό τους σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και κουνάμε λίγο το τηγάνι ώστε να έχουμε μια ομοιογενή σάλτσα. Μόλις η σάλτσα μας πήξει λίγο το φαγητό μας είναι έτοιμο.
| | Σερβίρουμε ζεστό συνοδεύοντάς το με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές. Καλή σας όρεξη!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 17381 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |