ΥΛΙΚΑ - 2 κιλά χοιρινό μπούτι (χωρίς κόκαλο) για ρολό
- 1/2 κιλό κεφαλοτύρι γλυκό
- 10 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά ρίγανη
- ελάχιστο λάδι
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανοίγουμε το μπούτι για ρολό ή μας το κάνει ο χασάπης μας και του ρίχνουμε αλάτι -πιπέρι, ρίγανη ,ελάχιστο λάδι ,το σκόρδο σε ροδέλες και το τυρί σε μπαστούνια. Έπειτα το τυλίγουμε καλά και το βάζουμε σε αντικολητικό χαρτί και από πάνω αλουμινόχαρτο. Αν δεν στέκεται καλά το κρέας το δένουμε με σπάνγγο . Ψήνετε στον φούρνο στους 150 βαθμούς για 5 ώρες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 10585 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |