Πίτες Αγγέλων σύμφωνα με γνωστό Αθηναϊκό μαγαζί ή απλά πίτες σκεπαστές. Εύκολος και γρήγορος μεζές ιδανικός για να συνοδεύσει τις μπυρίτσες μας τώρα το καλοκαίρι. Υλικά:
- 8 μικρές πίτες για σουβλάκια
- 2 μεγάλες μπριζόλες χοιρινές από λαιμό
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλη πατάτα κομμένη για τηγάνι
- 3 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- ένταμ (ή αλλο κίτρινο της αρεσκείας σας) τριμμένο
- λάδι
Εκτέλεση Τηγανίζουμε τις πίτες σε λίγο λάδι και από τις δύο πλευρές. Κόβουμε τις μπριζόλες με το ψαλίδι της κουζίνας πολύ μικρά κομμάτια. Τα αλατίζουμε και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για να μην ξεραθούν. Τηγανίζουμε και τις πατάτες. Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα και αλοίφουμε με τη σως τις μισές πίτες. Από πάνω μοιράζουμε τα υλικά σε κάθε πίτα πρώτα το κρέας μετά τις πατάτες, στη συνέχεια την ντομάτα, το κρεμμύδι και τέλος το τυρί. Κλείνουμε τις πίτες και τις τοποθετούμε τη μία πάνω στην άλλη σαν μπόμπα. Κόβουμε στα τέσσερα και σερβίρουμε. Αν χρειαστεί, όπως είναι ζεσταίνουμε λίγα λεπτά στα μικροκύματα. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (30) | Εμφανίσεις: 32559 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |