Η ιδέα του γλυκού είναι από τις σελίδα των μπισκότων Παπαδοπούλου.
Υλικά
για την τάρτα
- 400γρ τριμένο μπισκότο
- 160 γρ βούτυρο
για την κρέμα γιαουρτιού
- 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 100 γρ ζάχαρη (7 κουταλιές της σούπας)
- 50 γρ κόρν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
- 250 γρ γάλα (1 φλυτζάνα)
Εκτέλεση Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το τριμένο μπισκότο. Στρώνουμε το μίγμα μας καλά σε ένα πυρέξ ή μια ταρτιέρα και το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας. Μόλις κρυώσει λίγο την βάζουμε πάνω από τα μπισκότα. Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω οποιοδήποτε σιρόπι ή μαρμελάδα και τριμένο μπισκότο για να την γαρνίρουμε. Εγώ χρησιμοποίησα μπισκότα digestive με σοκολάτα. Μπορείτε επίσης να το γαρνίρεται με λιωμένη κουβερτούρα αν σας αρέσει η σοκολάτα. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 17694 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |