Υλικά
- ½ κιλό ρεβύθια
- Μαϊντανός (κατά βούληση)
- Σέλινο - Δυόσμος
- 2 κρεμμύδια
- ½ κιλό αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
- Αλάτι
- Πιπέρι.
- νερο όσο παάρει
- ελαίολαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε τα ρεβύθια στο νερό να μαλακώσουν από βραδύς που λεμε 8 ώρες τουλάχιστον. Στραγγίζουμε τα ρεβύθια και τα ψιλοκόβομε στο multi.
- Ανακατεύουμε τα αλεσμένα ρεβύθια με τα μυρωδικά, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το αλεύρι και το αλατοπίπερο και με όσο νερό απαιτείται για το μείγμα.
- Σκεπάζουμε το μίγμα με μια πετσέτα και το αφήνουμε λίγη ώρα για να φουσκώσει. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, από τις δύο πλευρές. ρίχνοντας μια κουταλιά της σούπας μείγματος.
Ξινοτύρι και γευστικότατο μέλι είναι δύο ντόπια προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε και να πάρετε μαζί σας φεύγοντας από την Ιο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7767 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |