Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Πέννες με ανθότυρο και σπαράγγια
Πέννες με ανθότυρο και σπαράγγια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τετάρτη, 02/07/08
Υλικά
  • 500 γρ. πένες
  • 300 γρ. Σπαράγγια
  • 300 γρ. ανθότυρο ή Ρικότα
  • 80 γρ. προσούτο
  • 40 γρ. κεφαλοτύρι
  • Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
  • Κόψτε τις άκρες από τα κοτσάνια των σπαραγγιών και αφαιρέστε τα σκληρά μέρη.
  • Πλύντε τα και βράστε τα μέσα σε αλατισμένο νερό που έχει πάρει βράση.
  • Βάλτε να βράσει το νερό και βράστε και τις πένες.
  • Σουρώστε τα σπαράγγια, κόψτε τις μύτες τους και κρατήστε τις στην άκρη για το γαρνίρισμα Περάστε τα υπόλοιπα από το μπλέντερ, μαζί με το ανθότυρο.
  • Τρίψτε το κεφαλοτύρι και κόψτε σε λωρίδες το προσούτο.
  • Σουρώστε τις πένες και ανακατέψτε τις με τον πουρέ σπαραγγιών-ανθοτύρου.
  • Συμπληρώστε με το τριμμένο τυρί, τις λωρίδες του προσούτο και γαρνίρετε με τις μύτες των σπαραγγιών.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5744
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 05-07-2008 14:17
 
Το ανθότυρο το λατρεύω. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε με ζυμαρικά ολικής! Μμμμμμμμμμμιαμ!
 
Ranja

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 03/09/11 )