Υλικά
- 500 γρ. πένες
- 300 γρ. Σπαράγγια
- 300 γρ. ανθότυρο ή Ρικότα
- 80 γρ. προσούτο
- 40 γρ. κεφαλοτύρι
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Κόψτε τις άκρες από τα κοτσάνια των σπαραγγιών και αφαιρέστε τα σκληρά μέρη.
- Πλύντε τα και βράστε τα μέσα σε αλατισμένο νερό που έχει πάρει βράση.
- Βάλτε να βράσει το νερό και βράστε και τις πένες.
- Σουρώστε τα σπαράγγια, κόψτε τις μύτες τους και κρατήστε τις στην άκρη για το γαρνίρισμα Περάστε τα υπόλοιπα από το μπλέντερ, μαζί με το ανθότυρο.
- Τρίψτε το κεφαλοτύρι και κόψτε σε λωρίδες το προσούτο.
- Σουρώστε τις πένες και ανακατέψτε τις με τον πουρέ σπαραγγιών-ανθοτύρου.
- Συμπληρώστε με το τριμμένο τυρί, τις λωρίδες του προσούτο και γαρνίρετε με τις μύτες των σπαραγγιών.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 5744 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |