Εμπνεύστηκα αυτή την συνταγή εχθές και την έφτιαξα. Το αποτέλεσμα με αποζημίωσε. Έγιναν θαυμάσιες! Αφράτες, πολύ αρωματικές και νοστιμότατες.
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια πολτό πεπονιού
- 2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1/2 φλιτζάνι μέλι
- 2 κουταλιές κανέλα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το πεπόνι στο μπλέντερ και το κάνουμε πολτό.
- Βάζουμε τον πολτό σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι και το γιαούρτι να γίνει χυλός. Έπειτα βάζουμε το λάδι να κάψει και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό.
- Τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές. Τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, τις βάζουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Καλή σας όρεξη!
Υ.Γ: Το σπίτι μύριζε περισσότερο πεπόνι και ελάχιστα ότι τηγάνισα... ;) Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 4210 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |