Το κολοκάσι είναι βολβός κάτι σαν τη γλυκοπατάτα μοιάζει όταν το βλέπεις αλλά δεν είναι γλυκό. Είναι βολβός που τον βρίσκουμε στην Κύπρο, αλλά το τελευταίο καιρό το βρίσκω και στο ΒΑΣΙΛΌΠΟΥΛΟ . ( στο τμήμα των λαχανικών). Υπάρχει μετά το Πάσχα το βρίσκεις μέχρι και το καλοκαίρι Ελπίζω να σας αρέσει . Εϊναι πολύ εύκολο το μαγείρευμα του
Υλικα
- 1 κιλό κολοκάσι
- 1 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- σέλινο όσο αρέσει
- ντοματάκια ή φρέσκια ντομάτα
- λάδι για την κατσαρόλα
- κρεμμύδι
- αλάτι, πιπέρι και λεμόνι
Διαδικασία
Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και ρίχνουμε το κρέας. Αφού το τσιγαρίσουμε λίγο , το αφαιρούμε και ρίχνουμε το κολοκάσι το τσιγαρίζουμε και αυτό. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε και το κρεμμύδι και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί, όπως και το αλάτι, πεπέρι, λεμόνι και την σάλτσα Και καλή μας όρεξη.. Αν θέλουμε το μαγειρεύουμαι και χωρίς κρέας. Εϊναι ένα όμορφο φαγητό και σε εποχή νηστειών Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 15215 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |