Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αβοκάντο γεμιστό με τόνο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από xanthibax   
Δευτέρα, 28/07/08
p1020105_400

Η ιδέα ήρθε από επίσκεψη, στο καφέ κρύπτη του Αγίου Μαρτίνου στο Λονδίνο, για πρόχειρο γεύμα.

Αν βρεθείτε στο Λονδίνο μην παραλείψετε μια επίσκεψη έστω και για βόλτα στην Trafalgar square στην εκκλησία του Αγίου Μαρτίνου και στην κρύπτη κάτω από το ναό όπου μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας ή ένα ελαφρύ γεύμα ή κι ένα δείπνο και να κάνετε μια βόλτα στο πωλητήριο της κρύπτης. Το περιβάλλον αλλά και οι προσφερόμενες λιχουδιές θα σας αποζημιώσουν.

Υλικά

  • 1 μεγάλο καλά γινωμένο Αβοκάντο
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ή τρία φρέσκα
  • Αλάτι πιπέρι
  • Τρείς κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • Χυμό μισού λεμονιού

Διαδικασία

  • Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση , βγάζουμε το κουκούτσι του και αφαιρούμε την ψίχα του αφήνοντας λίγο στα τοιχώματα, και το ραντίζουμε με το λεμόνι .
  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ψίχα του αβοκάντο τον τόνο το κρεμμύδιψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε το αβοκάντο.

Τρώγετε σκέτο ή και σερβιρισμένο με μια δροσερή σαλάτα.

Επίσης είναι μια ωραία ιδέα για ταπεράκι στη δουλειά για αυτούς που γυρίζουν βράδυ στο σπίτι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 14233
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 31-07-2008 20:32
 
Πολύ δροσερό και νόστιμο σε όσους αρέσει το αβοκάντο. Περιττό να σου πω πως και με γαρίδες είναι πολύ ωραίο επίσης.
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 29/07/08 )