ΥΛΙΚΑ
- Μελιτζάνες 3-4
- Ντομάτες ώριμες για σάλτσα 2-3
- Τυρί χωριάτικο ή φέτα (περίπου 300 γρ)
- Αυγά 1-2
ΕΚΤΕΛΕΣΗ - Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά κομματάκια και τις τηγανίζουμε τόσο όσο να είναι έτοιμες για να τις φάμε (σε χαμηλή φωτιά).
- Οταν είναι έτοιμες τις βγάζουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε σε αυτό τις ντομάτες τριμένες(σάλτσα) μέχρι να <<πιούν>> το νερό τους.
- Αφού είναι έτοιμη η σάλτσα προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε μικρά κομμάτια και μετά από λίγα λεπτά τις μελιτζάνες και τα αυγά χτυπημένα.
- Οταν δέσουν τα υλικά μεταξύ τους κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε.
- Αν το τυρί είναι αλμηρό χρειάζετε λίγο αλάτι. Επίσης λίγη να είναι και η ποσότητα του λαδιού γιατί οι μελιτζάνες απορροφούν εύκολα.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7802 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |