Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γρανίτα Καρπούζι! Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από KATE   
Πέμπτη, 21/08/08
Υλικα (4 μερίδες)
  • 600 γρ. καρπούζι (χωρίς τα κουκούτσια, καθαρό βάρος)
  • 100 γμ. νερό
  • 100 γρ. ζάχαρη
watermelon_400
Διαδικασία
  • Βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε μία κατσαρόλα.
  • Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
  • Κόβουμε σε κομμάτια το καρπούζι και πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζι μετο σιρόπι.
  • Γεμιζουμε με το μείγμα παγοθήκες και τις βάζουμε στην καταψυξη (12 ώρες)
  • Την ώρα του σερβιρίσματος, πολτοποιουμε τα παγάκια στο μπλέντερ και γεμίζουμε τα ποτήρια που εχουμε βάλει στην καταψυξή να παγώσουν.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 13175
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 03-08-2010 12:14
 
φαινεται τελειο και πολυ δροσιστικο!!!!
 
xios
2. 12-06-2011 16:40
 
οταν λες 600 γρ. καρπούζι πόσες φέτες δηλαδή? και πόσα ποτήρια νερό? :)
 
cypriot2
3. 16-06-2011 19:18
 
πολύ ενδιαφέρουσα η γρανίτα που μας προτείνεις. Και πολύ εύκολη. 
Ευχαριστώ πολύ για την συνταγή!!!
 
GINA1
4. 10-08-2012 14:12
 
Την έφτιαξα! Είναι τέλεια! Ό,τι πιο δροσιστικό για το καλοκαίρι! Και το σημαντικότερο: ξέρεις τί βάζεις!! (ωραία είναι η γρανίτα μηχανής που πίνουμε έξω, δε λέω, αλλά.....?)
 
sofron

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/03/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός