Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλάσο για κοτόπουλο σχάρας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 11
Έχει υποβληθεί από KATE   
Πέμπτη, 21/08/08
Υλικά :(Για 4 άτομα)
  • 4 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 1 κουτ. σούπας τζίντζερ τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας βιολογική σόγια σος
  • 1 κουτ. γλυκού μαύρη ζάχαρη
  • χυμός από 1/2 λεμόνι
Εκτέλεση
  • Βάζουμε στο μούλτι τη μουστάρδα, το σκόρδο, το τζίντζερ, τη σος σόγιας,τη ζάχαρη και το χυμό λεμόν, τα χτυπάμε μεχρί να ενωθούν.
  • Κατα την διάρκεια του ψησίματος, αλείφουμε τα φιλέτα για να κάνουν τραγανή κρούστα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11662
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 23-08-2008 12:48
 
Ωραία διαφορετική γεύση για το κοτόπουλο σχάρας Κate. Εγώ θα έβαζα και λίγο τεριγιάκι σως που του ταιριάζει επίσης πολύ.
 
sgr
2. 09-07-2010 17:06
 
Πολύ καλό! Χρησιμοποίησα το γλασο αυτό σαν μαρινάδα φια 2 ώρες και μετά νατί να το ψήσω στο γκριλ, το έψησα χωρις λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι. Το α΄ποτέλεσμα ήταν ένα νόστιμο και διαιτητικό κοτόπουλο σε λίγα λεπτά! Ευχαριστώ πολύ! :)
 
103

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός