ΥΛΙΚΑ
- Μικρές ντομάτες ώριμες
- χοντρό αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες στην μέση. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί και τους ρίχνουμε από πάνω χοντρό αλάτι, όχι όμως πάρα πολύ γιατί γίνονται πολύ αλμυρές, ενώ τις σκεπάζουμε με ένα τούλι για να μην πηγαίνουν διάφορα ζουζούνια επάνω. Τις αφήνουμε μία βδομάδα στον ήλιο.
| | Όταν είναι πλέον έτοιμες τις βάζουμε στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά 50 βαθμούς για περίπου 1/2 ώρα. Στην συνέχεια τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις βάζουμε στο λάδι. Κατά προτίμηση ελαιόλαδο. Καλή επιτυχία. | |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 19513 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |