Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαρμελάδα Ροδάκινο - Πορτοκάλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από KATE   
Τρίτη, 02/09/08
Υλικά : (για περίπου 1 ½ - 2 κιλά μαρμελάδα)
  • 15 ροδάκινα
  • 6 μικρά πορτοκάλια
  • 1.250 γραμ. ζάχαρη
  • 400 ml νερό
Εκτέλεση
  • Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομμάτια.
  • Τρίβουμε το ξύσμα από τα πορτοκάλια. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα πορτοκάλια σε μικρά κομμάτια, αφαιρώντας τυχόν κουκούτσια.
  • Αναμειγνύουμε την ζάχαρη, το νερό, τα ροδάκινα, τα πορτοκάλια και το ξύσμα πορτοκαλιού σε μία κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 40 λεπτά μέχρις ότου πήξει. Το βγάζουμε από την φωτιά αμέσως και τοποθετούμε σε αποστειρωμένα βάζα.
  • οποθετούμε τα βάζα σε μία κατσαρόλα με αρκετό νερό ώστε να φτάνει στην μέση -(τα καπάκια πρέπει να είναι χαλαρά βιδωμένα). Μόλις βράσουν, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμη.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6685
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 16-02-2009 13:57
 
Καλά λένε ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει! Ε ρε μυρωδιές!
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 14/07/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός