Υλικά - 1 κιλό μοσχάρι
- 2 κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 5 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 3 ποτήρια ζωμό κρέατος
- 4 ντομάτες
- 4 πράσινες πιπεριές
Εκτέλεση Πλένετε καλά το κρέας και το κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Το τσιγαρίζετε σε κατσαρόλα με το λάδι απ'όλες τις πλευρές και το βγάζετε. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε πάπρικα, αλεύρι, σκόρδο και ανακατεύετε. Σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες και ξαναβάζετε το κρέας μαζί με το ζωμό. Αφήνετε να βράσει 1 - 1 1/2 ώρα (ελέγχετε αν είναι μαλακό το κρέας). Άμα χρειαστεί κατά τη βράση προσθέτετε λίγο ζεστό νερό. Λίγο πριν τελειώσει βάζετε τις πιπεριές ψιλοκομμένες να μαραθούν. Σερβίρετε με ρύζι ή ζυμαρικά. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 10589 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |