Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καρμποναρα so easy Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από angela   
Τρίτη, 14/10/08
ΥΛΙΚΑ
  • 1/2 πακετο λαζανια
  • 150 γρ. μπεικον
  • 250 γρ. κρεμα γαλακτος
  • Τριμμενη παρμεζανα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αλατισμενο νερο βραζω τα λαζανια.Στραγγιζω και σουρωνω τα μακαρονια καλα,ενω διατηρω την κατσαρολα στη φωτια και σωταρω μονο του το μπεικον ψιλοκομμενο μεχρι να ξανθινει.Οταν αρχισει να παιρνει χρωμα,ριχνω την κρεμα γαλακτος και την αφηνω να βρασει.Μολις αρχισει να βγαζει φουσκαλες προσθετω τα μακαρονια και αποσυρω απο την φωτια ανακατευοντας καλα, να παει παντου η κρεμα και το μπεικον.
Σερβιρω με τριμμενη παρμεζανα.
Καλη μας ορεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10572
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 16-10-2008 11:07
 
Πολυ ωραια μου ακουγεται :zzz :zzz
 
giota
2. 27-10-2008 12:23
 
Εκτός από το ότι η καρμπονάρα δεν θέλει κρέμα γάλακτος, αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, να σας πω πως η κρέμα γάλακτος δεν θέλει βράσιμο γιατί τότε βγαίνει το βούτυρό της και δείχνει σαν κομμένη.
 
Nena
3. 02-04-2009 18:04
 
Οσες φορες εχουμε μαγειρεψει και βρασει ελαφρως την κρεμα,ουτε το βουτυρο της εχει βγει,ουτε δειχνει κομμενη. 
:)
 
angela

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 26/05/10 )