ΥΛΙΚΑ
- 1/2 πακετο λαζανια
- 150 γρ. μπεικον
- 250 γρ. κρεμα γαλακτος
- Τριμμενη παρμεζανα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε αλατισμενο νερο βραζω τα λαζανια.Στραγγιζω και σουρωνω τα μακαρονια καλα,ενω διατηρω την κατσαρολα στη φωτια και σωταρω μονο του το μπεικον ψιλοκομμενο μεχρι να ξανθινει.Οταν αρχισει να παιρνει χρωμα,ριχνω την κρεμα γαλακτος και την αφηνω να βρασει.Μολις αρχισει να βγαζει φουσκαλες προσθετω τα μακαρονια και αποσυρω απο την φωτια ανακατευοντας καλα, να παει παντου η κρεμα και το μπεικον. Σερβιρω με τριμμενη παρμεζανα. Καλη μας ορεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10572 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |