Ευρετήριο άρθρου |
Μολοχία
|
Σελίδα 2
|
Σελίδα 1 από 2 Υλικά :
- 1 κοτόπουλο
- 1 πακέτο κατεψυγμένη και ψιλοκομμένη μολοχία
- 4 ποτήρια νερό
- 1 κρεμμύδι
- 5-6 σκελίδες σκόρδο
- κόλιανδρο
- κύμινο
- αλάτι, πιπέρι
- χυμός λεμονιού (στο πιάτο μας)
Εκτέλεση : Βράζουμε το κοτόπουλο με ένα ολόκληρο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο και λίγο κύμινο.Βάζουμε στην άκρη το κοτόπουλο, σουρώνουμε το ζωμό και τον βάζουμε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη μολοχία και βράζουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να γίνει μία πηχτή σούπα. Σε ένα τηγνάκι, καβουρδίζουμε με 1-2 κ.σ. φυτίνη 1 κοφτή κουταλιά κόλιανδρο και 3-4 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες. Μόλις πάρουν χρώμα τα ρίχνουμε στη σούπα μας, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε να αρωματίσουν τη σούπα μας. Σερβίρουμε με ρύζι με καβουρδίσμένο φιδέ και βραστό κοτόπουλο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 25433 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|