Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πανακότα Νο.06 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από spiros   
Τρίτη, 28/10/08
ΥΛΙΚΑ
  • 325γρμ.κρεμα γαλακτος
  • 150γρμ.φρεσκο γαλα
  • 90γρμ. ζαχαπη
  • 6 φυλλα ζελατινας (10 gr.)
  • ελαια απο πορτοκαλι
  • 6 σταγονες χυμος πορτοκαλιου
  • 1 φακελακι βανιλια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μαλακωνουμε τα φυλλα ζελατινας σε κρυο νερο.Σε μια κατσαρολα τοποθετουμε την κρεμα γαλακτος,το γαλα,τη ζαχαρη.Τη βαζουμε στη φωτια και ανακατευουμε συχνα,προτου παρει βραση κατεβαζουμε απο τη φωτια και ριχνουμε μεσα την βανιλια τα ελαια το χυμο και την βανιλια ανακατευοντας συνεχεια.Ριχνουμε και τις ζελατινες μια μια ανακατευοντας συνεχεια και τοποθετουμε την κατσαρολα σε κρυο νερο.Μολις κρυωσει την τοποθετουμε σε φορμες και στο ψυγειο τουλαχιστον γεια 4 ωρες.
Τις σερβιρουμε με συροπι καραμελα η βυσινο η οτι μας αρεσει.
Την ξεφορμαρουμε βουτοντας την σε ζεστο νερο.

Καλη σας επιτυχια.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5095
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός