Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σου Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από godmother   
Παρασκευή, 07/11/08
Υλικα (περιπου 50 τεμ)
α' ομάδα
  • 750 γρ. νερο
  • 250 γρ. ηλιελαιο
  • 1 πρεζα ζαχαρη
  • 1 πρεζα αλατι
  • 1 φλυδα λεμονιου
  • 370 γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις

β' ομάδα (κρεμα)

  • 1 lt γαλα φρεσκο
  • 4 αυγα
  • 1 φλ. τσαγιου ζαχαρη
  • 1/2 φλυτζανι αλευρι
  • 1/2 κορν φλαουερ η νισεστε
  • 2 κουταλιες βουτυρο
  • 2 βανιλιες
Εκτελεση
  • βραζουμε όλα τα υλικα της α' ομάδος.
  • στην πρωτη βραση ριχνουμε σιγα - σιγα 370γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις ώστε να μην σβολιασει.
  • ανακατευουμε μεχρι να γυαλισει και να ξεκολαει μονο του από τα τοιχωματα της κατσαρολας.
  • όταν κρυωσει ριχνουμε 11 αυγα ολοκληρα & ανακατευουμε.
  • τα απλωνουμε με κορνε σε λαδοκολα και ψηνουμε στους 230 c…..

μειγμα β' ομάδος

  • βαζουμε το 1/2 γαλα - ζαχαρη - βανιλια να ζεσταθουν.
  • σε ενα μπωλ βαζουμε τα υπολοιπα υλικα πολύ καλα ανακατεμενα και επειτα 2 κουταλιες βουτυρο.
  • όλα τα παραπανω πρεπει να παρουν μια βραση όλα μαζι.
  • αφου τελειωσει η παραπανω διαδικασια η κρεμα πρεπει να κρυωσει και να μπει στο ψυγειο για 4 - 5 ωρες & μετα να γεμισουμε με τα κορνε μας τα σου...

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 4500
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός