Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γιουβέτσι με λουκάνικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 13
Έχει υποβληθεί από KATE   
Κυριακή, 09/11/08
Υλικά 
  • 1/2 κριθαράκι (εγώ βάζω μέτριο)
  • 3 λουκάνικα πικάντικα χωριάτικα
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. λευκό κρασί
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο (2 κ.σ. περίπου)
  • 3-4 ντομάτες (ξεφλουδισμένες)
  • 1/2 φλ. κεφαλογραβιέρα
  • Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι με το λάδι. Ρίχνετε την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι, στο τέλος προσθέτετε τον μαϊντανό. Προσθέτετε 5 φλ. ζεστό νερό και το κριθαράκι.
  • Μόλις έχει μισό γίνει το κριθαράκι το στρώνετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και το αφήνετε να ψηθεί. Εν το μεταξύ κόβετε τα λουκάνικα σε φέτες τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι. Σβήνετε με κρασί και αφήνετε έως ότου εξατμιστεί το κρασί.
  • Βγάζετε το σκεύος απ’ το φούρνο και προσέθετε τα λουκάνικα
  • ανακατέψετε και ψήνετε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα το γιουβέτσι.
  • Βγάζετε από τον φούρνο πασπαλίζετε με κεφαλογραβιέρα και φρέσκο-τριμμένο πιπέρι.
Tips: Μ' αυτόν τον τρόπο το κριθαράκι χυλώνει άψογα!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 25349
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 03/09/10 )