Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Ζυμαρικά με χρωματιστές πιπεριές
Ζυμαρικά με χρωματιστές πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από stamkoz   
Παρασκευή, 14/11/08
Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή που με έχει ξελασπώσει σε αρκετά "έκτακτα" τραπέζια.
Εγώ την κάνω και για μπουφέ.
Υλικά
  • 1 πακέτο ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες ή τρομπετίνια)
  • 2 πιπεριές κόκκινες
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 10 φέτες μπείκον καπνιστό κομμένο κομματάκια
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 300γρ τυρί που λιώνει π.χ ρεγκάτο
Εκτέλεση
  • Αλέθουμε στο μπλέντερ όλες τις πιπεριές να γίνουν σχεδόν πουρές.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το μπέικον.
  • Προσθέτουμε τις αλεσμένες πιπεριές και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε εώς ότου εξατμιστούν τα υγρά.
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Κατεβάζουμε από τη φωτιά και όταν κρυώσει προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά.
  • Ανακατεύουμε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη σάλτσα να πάει παντού και προσθέτουμε το τυρί.
  • Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρέξ και ψήνουμε στους 180C μέχρι να ροδίσει το φαγητό (περίπου 45')

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 10344
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 17-11-2008 00:38
 
Την δοκίμασα πολύ νόστιμη thanx!
 
kate
2. 18-02-2010 13:24
 
FOBERO TO SITE KAI APIUANES OI SYNTAGES SAS  
FILIA SE OLOUS
 
BALOUX
3. 28-03-2016 14:20
 
Νόστιμη συνταγή και εύκολή! την είχα δοκιμάσει με γκούντα αλλά βγήκαν κάπως αλμυρά. Την επόμενη φορά θα βάλω havarti που λιώνει και καλύτερα!!! :grin :grin
 
katepapa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/06/10 )