Μια πολυ ευκολη και γρηγορη συνταγη.Μιας και στην εγκυμοσυνη ειχα βαρεθει να τρωω μοσχαρι βρηκα αυτον τον τροπο για να αλλαζω λιγο γευση και ταυτοχρονα να γλιτωνω χρονο.
Υλικα:
- Σνιτσελ μοσχαρισια
- 1 κρεμμυδι σε φετες
- 1 κονσερβα μανιταρια σε φετες
- 2-3 πιπεριες κατα προτιμηση πορτοκαλι σε κομματια
- 1 ποτηρακι μαυροδαφνη
- 1 κ.σ σουπα μανιταριων σε σκονη
- λαδι
- αλατι
- πιπερι
Εκτελεση: - Σε βαθυ τηγανι σωταρουμε σε λαδι τα μανιταρια με τις πιπεριες και τα κρεμμυδια μεχρι να καραμελωσουν(ριχνουμε και λιγο αλατι στα λαχανικα).
- Αλατοπιπερωνουμε και κοβουμε σε τετραγωνα κομματια τα σνιτσελ.
- Τσιγαριζουμε τα σνιτσελ να ροδισουν και απο τις 2 πλευρες και σβηνουμε με τη μαυροδαφνη.
- Διαλυουμε τη σουπα μανιταριων σε μισο ποτηρακι του κρασιου νερο και τη ριχνουμε στο τηγανι.
- Σκεπαζουμε το τηγανι για 10 λεπτα και μετα ανοιγουμε να εξατμιστουν τα υγρα και να δεσει η σαλτσα.
- Σερβιρουμε με ρυζι ή καλαμποκι ή πατατες τηγανιτες
καλη ορεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 20144 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |