Μπορείτε να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος με 1 κεσεδάκι γιαούρτι για λιγότερες θερμίδες, Αυτή τη συνταγή τη λατρεύω και θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες συνταγές που έχω δημιουργήσει. Εξαιρετικά αφιερωμένη στη SOULAPAPAFΥλικά
- 2 μεγάλα πακέτα μανιτάρια φρέσκα (λευκά και καστανά)
- 1 πακέτο γαλλική σφολιάτα βουτύρου
- 300 γρ. φέτα
- 2 αυγά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ καλαμποκέλαιο
- 2 κ.σ μαϊντανό
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 φρέσκο ζωμό λαχανικών
- Πιπέρι μαύρο / αλάτι
Εκτέλεση
Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα. Χρησιμοποιείτε το ένα φύλλο και το απλώνεται σε μία φόρμα για τάρτες. Σκεπάζεται με λαδόκολλα σκορπίζεται πάνω μερικά φασόλια και ψήνεται για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβεται τα μανιτάρια σε φετούλες και τα σοτάρετε μέχρι να αποβάλουν όλα τα υγρά τους, προσθέτεται το ζωμό, αλάτι και πιπέρι. Αφαιρείται από το τηγάνι και σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε. Τρίβετε τη φέτα. Ανακατεύεται τη φέτα με τα μανιτάρια και το μαϊντανό. Απλώνεται το μείγμα πάνω στην μισοψημένη ζύμη. Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και τα ρίχνεται πάνω από τα μανιτάρια. Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς. Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 15814 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |