Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Spare ribs Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από KristineS   
Τρίτη, 25/11/08
 Εξαιρετικά αφιερωμένη σε όσους λατρεύουν την κινέζικη κουζίνα. Τη συνταγή την "έκλεψα" το καλοκαίρι από την Κίνα την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Ελπίζω να την απολαύσετε.
Υλικά 
  • 1 ½ κιλό χοιρινά παϊδάκια
  • 1 κ.σ φυστικέλαιο
  • ¼ φλ. κινέζικη μπάρμπεκιου σος
  • 2 κ.σ σάλτσα σόγιας
  • 2 κ.σ γλυκιά σάλτσα τσίλι
  • 2 κ.γ ξύσμα τζίντζερ
  • ¼ φλ. μέλι
  • 1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
  • ¼ κ.γ μείγμα πέντε μπαχαρικών
  • ¼ φλ. ξηρό τσέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παϊδάκια σε μία κατσαρόλα με νερό, για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε και τα σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και βάζουμε τα παϊδάκια να ροδίσουν. Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Σκουπίζουμε το λάδι από το γουόκ και βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν. Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να πιεί τη σάλτσα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8872
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 07/09/10 )