Υλικά:
- 6 μεγάλες πατάτες
- 1/2 κιλό ρεγγάτο τριμμένο
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος
- 1 μικρό κουτί πασσάτα
- 1 πράσινη πιπεριές
- 2 φέτες μπέικον
- αλάτι πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες. Τις αλατίζουμε ελαφρά και τις περνάμε από το τηγάνι να ροδίσουν. Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε μία πικάντικη σάλτσα ντομάτας με την πασσάτα, την πιπεριά ψιλοκομμένη, το μπέικον και μπόλικο πιπεράκι. Δεν θέλουμε να δέσει πολύ η σάλτσα για να βράσουν μ'αυτή οι πατάτες. Στρώνουμε σε ένα πυρέξ μία στρώση πατάτες. Ρίχνουμε τη μισή σάλτσα και από πάνω το μισό τυρί. Επαναλαμβάνουμε σε άλλη μία στρώση. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει (περίπου 40'). Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (38) | Εμφανίσεις: 41738 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |