Υλικα
- 1 πακετο digestiva μπισκοτα
- 2 κοφλυντζανια καρυδια
- 3 με 4 κουταλιες σουπας μερεντα ή νουτελα
- μισο σφηνακι ursus κοκκινη
- 2 κουβερτουρες
- 2 κουταλιες σουπας φρεσκο βούτυρο.
Εκτέλεση - Σπαμε με το χερι τα μπισκοτα
- Σπαμε τα κορυδια στο γουδι.
- Τα ενωνουμε σε ενα μπωλ, ριχνουμε την μερεντα και την ursus, τα ζυμωνουμε και πλαθουμε μικρα μπαλακια σαν κεφτεδακια
- Οταν τα πλασουμε ολα τα βαζουμε σε ενα δισκο στρωμενο με λαδοκολα στην καταψυξη μεχρι να ετοιμασουμε την κουβερτουρα
- Σε μπεν μαρι λιωνουμε την σοκολατα με το βούτυρο, βγαζουμε τα σοκολατακια μας απο την καταψυξη και δοκιμάζουμε αν μας αρεσουν ετσι. Μπορουμε να καλυψουμε τα μισα με κουβερτουρα. Εγω ετσι εκανα!
- Αφου τα ετοιμάσετε βαλτε τα στο ψυγειο!
Καλη επιτυχια!!!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 16743 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |