Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σοκολατακια με κοκκινη Ursus Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από frankie   
Κυριακή, 07/12/08
dsc00282_400_01
Υλικα
  • 1 πακετο digestiva μπισκοτα
  • 2 κοφλυντζανια καρυδια
  • 3 με 4 κουταλιες σουπας μερεντα ή νουτελα
  • μισο σφηνακι ursus κοκκινη
  • 2 κουβερτουρες
  • 2 κουταλιες σουπας φρεσκο βούτυρο.
Εκτέλεση
  • Σπαμε με το χερι τα μπισκοτα
  • Σπαμε τα κορυδια στο γουδι.
  • Τα ενωνουμε σε ενα μπωλ, ριχνουμε την μερεντα και την ursus, τα ζυμωνουμε και πλαθουμε μικρα μπαλακια σαν κεφτεδακια
  • Οταν τα πλασουμε ολα τα βαζουμε σε ενα δισκο στρωμενο με λαδοκολα στην καταψυξη μεχρι να ετοιμασουμε την κουβερτουρα
  • Σε μπεν μαρι λιωνουμε την σοκολατα με το βούτυρο, βγαζουμε τα σοκολατακια μας απο την καταψυξη και δοκιμάζουμε αν μας αρεσουν ετσι. Μπορουμε να καλυψουμε τα μισα με κουβερτουρα. Εγω ετσι εκανα!
  • Αφου τα ετοιμάσετε βαλτε τα στο ψυγειο!
Καλη επιτυχια!!!!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 16743
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (13)
1. 08-12-2008 10:15
 
Γιαμι γιαμι, με τσακισες πρωι πρωι... 
Ερώτηση: Γίνεται την κουβερτούρα να την ρίξουμε μαζί με τα άλλα υλικά και να τα παγωσουμε όλα μαζί?
 
IRINI
2. 08-12-2008 12:02
 
δεν ξερω ειρηνη μου για να σου απαντησω. πρωτη φορα τα εκανα εχτες και η ιδεα ηταν φλασια της στιγμης! 
εσυ καντο οπως λες και πεσμου.
 
FRANKIE
3. 08-12-2008 14:42
 
Καλά Φραντζέσκα κόλαση!!!Με λίγωσες μεσημεριάτικα!Θα δοκιμάσω και θα σου πω πως μου έγιναν.
 
melita
4. 09-12-2008 11:13
 
φανταστικά φαίνονται, μπραβο!!
 
mb04
5. 10-12-2008 22:15
 
φραν τα εφτιαξα και ειναι πολυ ωραια!!! και εύκολα... μονο που τελικα δεν εβαλα κουβερτουρα... τη μερνετα τη θελω "ατόφια" :grin
 
irini
6. 11-12-2008 13:42
 
Αχ φαίνοντε υπέροχα Φραν! :upset
 
atalanth
7. 11-12-2008 22:35
 
Είναι ευδιάκριτη η γεύση της ursus; Θα μπορούσα να βάλω λίγη παραπάνω...μου φαίνεται ελάχιστο μισό σφηνάκι.
 
Marinaki
8. 11-12-2008 22:35
 
βασικά ήταν ερώτηση..θα μπορούσα να βάλω λίγη παραπάνω;;;
 
Marinaki
9. 12-12-2008 09:14
 
φανταζομαι οτι μπορεις μαρινα μου να βαλειςκαι λιγο παραπανω! εγω τα εκανα πρωτη φορα και ειπα να βαλω λιγη γιατι δεν ηξερα πως θα ηταν τελικα! 
καλη επιτυχια!
 
FRANKIE
10. 12-12-2008 14:05
 
frankie εχω σκοπο να τα φτιαξω και ηθελα να σε ρωτησω πως τα βουτηξες στην κουβερτουρα?τα περεχυσες με κατι ή τα βουτηξες μεσα με κανα εργαλειο? επισης βλεπω κατι να ειναι γραμμενο λαθος στα καρυδια ,2 φλυτζανια εννοεις φανταζομαι ε?παντως φαινοντια εξαιρετικα!!!μιαμ
 
margarita79
11. 12-12-2008 14:17
 
εριχνα 3 με 4 στο κατσαρολακικαι τα εβγαζα με πηρουνι ωστε να στραγγιζει η περιττη σοκολατα. τα καρυδια ειναι2 φλυτζανια του τσαγιου! καλη επιτυχια
 
FRANKIE
12. 13-12-2008 12:09
 
Λοιπον τα εφτιαξα! 
 
εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις, δε ξερω ποσα μπισκοτα ηταν η σωστη αναλογια αλλα το πακετο που πηρα εγω ηταν των 400γρ με αποτελεσμα το μειγμα μου να ειναι τοσο τριφτο ωστε να μην πλαθετε ετσι προσθεσα αλλο μισο και κατι σφηνακι ursus συνολο 1μιση σφηνακι και 1μιση σφηνακι φρεσκο γαλα.εβαλα το μειγμα στο ψυγειο για 15 λεπτα και μετα επλασα τα μπαλακια και τα εβαλα καταψυξη μεχρι να ετοιμασω την κουβερτουρα στην οποια εβαλα 1κ.σ φρεσκο βουτυρο και 1 κουταλακι ηλιελαιο για να γυαλιζει και εγιναν φανταστικα!!! 
μπραβο φραν!!
 
margarita79
13. 13-12-2008 13:26
 
ετσι ειναι μαργαριτα μου τριβονται οντως! καλοφαγωτα!
 
FRANKIE

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 25/01/10 )