Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινό με πατάτες και λουκάνικα
Χοιρινό με πατάτες και λουκάνικα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από melita   
Δευτέρα, 15/12/08
Υλικά:
  • 1200 γρ χοιρινό από μπούτι ή σπάλα σε κύβους
  • 2 κουτ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ.γλ. πάπρικα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μελιτζάνα σε κύβους
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες
  • 400 γρ ντοματούλες ψιλοκομμένες (κονσ)
  • 150 ml λευκό κρασί
  • 1 πατάτα ξεφλουδισμένη σε κύβους
  • μαιντανός ψιλοκομμένος
Υλικά
  • Βάζετε το κρέας σε μπολ , το περιχύνετε με 1 κουτ. ελαιόλαδο και την πάπρικα και ανακατεύετε ,να καλυφθεί καλά.
  • Σκεπάζετε και αφήνετε να μαριναριστεί για 20 λεπτά.
  • Ζεσταίνετε φαρδια κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το κρέας.
  • Το αφήνετε να ροδίσει απ' όλες τις πλευρές, το βγάζετε από την κατσαρόλα και το αφήνετε στην άκρη.
  • Βάζετε στην κατσαρόλα το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
  • Προσθέτετε την μελιτζάνα και συνεχίζετε το τηγάνισμα, ώσπου να μαλακώσει ελαφρά.
  • Προσθέτετε τα λουκάνικα και ανακατεύετε.
  • Ρίχνετε μέσα το κρέας,το κρασί,τις ντοματούλες,400 ml περίπου νερό.
  • Ανακατεύετε, ρίχνετε μέσα τους κύβους της πατάτας και σιγοβράζετε για 20-25 λεπτά περίπου ή ώσπου να μαλακώσουν το κρέας και οι πατάτες.
  • Πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαιντανλο και σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή με ρύζι.
Καλη επιτυχία!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 3632
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 16/12/08 )