Υλικά - 1 κ. καρύδι τριμμένο
- 2 ποτήρια νερού φρυγανιά τριμμένη
- 2 κ.σ. κακάο
- 1 κ.σ. κανελλογαρύφαλλα
- 1/2 ποτήρι κρασιού κονιάκ
- 4 πλάκες κουβερτούρα
- 1 πακέτο βούτυρο
Για το σιρόπι - 2 ποτήρια νερού ζάχαρη
- 1,5 ποτήρι νερό
Εκτέλεση Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το κακάο, το καρύδι, τα κανελλογαρύφαλλα , το κονιάκ και τη μία πλάκα κουβερτούρας τριμμένη στο μούλτι. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε για 5' στο σιρόπι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη γέμιση. Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόχαρτο και τοποθετούμε κουταλιές από το μείγμα μας. Οταν κρυώσουν πολύ καλά ετοιμάζουμε την επικάλυψη λιώνωντας σε μπεν μαρί τις υπόλοιπες σοκολάτες με το βούτυρο. με τη βοήθεια 2 πιρουνιών βουτάμε τα βραχάκια στη σοκολάτα και τα αφήνουμε και πάλι να κρυώσουν καλά. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 15440 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |