Υλικά:
- 1 κουτί μπεσαμέλ
- 1 1/2 λίτρο γάλα
- 500 γρ φύλλο κρούστας
- 500 γρ. φέτα χονδροκομμένη
- 150 γρ κεφαλογραβιέρα
- 5 αυγά
- λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
- λίγο βούτυρο λιωμένο
- άσπρο πιπέρι
Εκτέλεση - Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ.
- Προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα ελαφρά, τα τυριά και επίσης τον άνηθο και το άσπρο πιπέρι.
- Στρώνετε τα μισά φύλλα σε ευρύχωρο σκεύος αλείφοντας ένα ένα με βούτυρο λιωμένο.
- Αδειάζετε πάνω στα φύλλα το μείγμα, ισιώνετε την επιφάνεια και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα που επίσης βουτυρώνετε ένα ένα.
- Χαράζετε την επιφάνεια σε κομμάτια και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Καλή σας επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 11797 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |