Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτα
- 10 μικρά στρογγυλά σφολιατάκια
- 200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
- 200 γρ. ζαμπόν ή μπέικον
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 ντομάτα
Εκτέλεση
Μικρά μυστικά
- Τα ταψάκια αυτά που κάνουμε τις τάρτες και τις μίνι πίτσες συνήθως δεν καίνε όταν πάμε να τα βγάλουμε από το φούρνο. Καλό θα ήταν πάντως εσείς να τα πιάσετε με πετσέτα ή με ειδικά γάντι.
- Πρέπει να αφήσουμε να κρυώσουν λίγο για να πήξει λίγο η κρέμα γάλακτος.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 26286 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |