φωτογραφίες από το μέλος : voula Υλικα - ½ κιλό φύλλο κρούστας
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1ποτήρι ζάχαρη
- 1 δόση βανίλιας
- 1κουταλιά του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
- 4 αυγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- ξύσμα από 4 πορτοκάλια
- λικέρ κουμ-κουάτ ή μαστίχα
Εκτελεση Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά να γίνει ένας χυλός. Μαδάμε με τα χέρια μας το φύλλο και το προσθέτουμε στο χυλό. Αδειάζουμε το μίγμα σε ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για μία περίπου ώρα. Βράζουμε 3 ποτήρια νερό με 3 ποτήρια ζάχαρη και ένα πορτοκάλι χωρίς τη φλούδα χωρισμένο στη μέση. Περιχύνουμε την πορτοκαλόπιτα(αφού έχει κρυώσει). φωτογραφίες από το μέλος : voula Προσθήκη ως Αγαπημένο (33) | Εμφανίσεις: 50409 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |