ΥΛΙΚΑ
- 2 φέτες φρέσκο ανανά
- 1 αβοκάντο
- 100 γραμμ. προσούτο
- 2 φλυτζάνια ρύζι
- 1 κουταλιά μουστάρδα της αρεσκείας σας
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές γιαούρτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε σε κύβους τον ανανά.
- Ξεφλουδίζεται το αβοκάντο και το κόβετε σε φετούλες, καθώς και το προσούτο σε κυβάκια.
- Αναμιγνύεται όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα και στην συνέχεια προσθέτεται το ρύζι το οποίο έχετε βράσει και έχει ήδη κρυώσει ανακατεύοντας τα πάλι καλά.
- Αναμιγνύεται το λάδι με το γιαούρτι και την μουστάρδα και περιχύνεται με αυτό την σαλάτα.
- Πασπαλίζεται με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 7568 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |