Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Μπακαλιάρος πανέ με κρούστα τυριού
Μπακαλιάρος πανέ με κρούστα τυριού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Faye   
Δευτέρα, 12/01/09
Υλικά :
  • 80 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια ψιλοκομμένα
  • 80 γρ. παρμεζάνα
  • 6 φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα και κόκκαλα καλά ξαλμυρισμένα
  • 6 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
  • λίγο αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 φλυτζάνι λάδι
Εκτέλεση :
  • Ανακατεύουμε τους ξηρούς καρπούς με την παρμεζάνα, την φρυγανιά λίγο αλεύρι και αλείφουμε κάθε φιλέτο μπακαλιάρου με μουστάρδα κι απ τις δύο πλευρές.
  • Τα περνάμε από το αυγό και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της φρυγανιάς.
  • Αφήνουμε τα φιλέτα παναρισμένα για μισή ώρα στο ψυγείο.
  • Τα τηγανίζουμε να ροδίσουν κι απ τις δύο πλευρέςκαι τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.

Τα συνοδεύουμε με βραστά λαχανικά.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7388
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 30/03/10 )