Υλικά :
- 12 τοματούλες τσέρυ κομμένες στα 4
- 150 γραμ. μοτσαρέλα θρυματισμένη
- 2 κουταλιές φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες στη μέση
Εκτέλεση :
- Σε μπωλ ανακατεύουμε τις τοματούλες, τη μοτσαρέλα, τα φυλλαράκια βασιλικού και αλατοπιπερώνουμε.
- Αλείφουμε τις πιπεριές και από τις δύο πλευρές με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο γκριλ 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά.
- Βγάζουμε και τις γεμίζουμε με το μείγμα της μοτσαρέλας.
- Τις ψήνουμε άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει το τυρί να λιώνει.
- Σερβίρονται ζεστές και συνοδεύουν πολύ ωραία τα κρεατικά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8391 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |